Nová školní kapela - hledáme jméno

26.10.2021

Máme novou kapelu. ale nemá jméno! :-)

Pan učitel Václav Tláskal, na začátku letošního školního roku, nabídl dětem možnost stát se členy nové školní kapely se zaměřením na americkou a českou country-rock-popovou muziku. 

Naše nová parta instrumentalistů a zpěváků se začala pravidelné scházet ve čtvrtek na večer a pod vedením pana učitele nacvičovat songy, jako: 

  • Zvoní zvony - Roberta Křesťana (originál Bob Dylan)
  • Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd
  • Dreamer - Ozzy Osbourne
  • Báječná ženská - Michal Tučný 

Po prvních zkouškách je jasné, že tahle partička se sešla ve skvělé formě a vedlejší efekt dobré nálady a začínajících pokroků v souhře se projevil i na sólových hodinách. I učitelé sólových předmětů si po pár týdnech zkoušení nové kapely všimli - jak nám to děti najednou pěkně a pravidelně cvičí :-)

Pro nás učitele nemůže být lepší důkaz toho, že jsme "nešlápli vedle" s nápadem, výběrem dětí i výběrem muziky, než ten - když nám děti začnou doma sami více cvičit. 

Panu učiteli i všem členům kapely přejeme jen dobrou pohodu a radost z výsledku ALE . . TAKY SUPER A SKVÉLÉ JMÉNO. 

Kapela doposud nemá svoje jméno. Obracíme se na Vás - čtenáře s prosbou o pomoc při hledání toho správného jména pro naši kapelu. Pokud Vás napadne něco fakt zvučného a znělého, napište svůj tip panu učiteli na mail: Tlaskal@zusjicin.cz. 

Budeme rádi. 

Držte nám palce a brzy na viděnou na nějakém koncíku :-)

Tým kapely: "Ti co hrají beze jména :-)" 


Stylový byt © Všechna práva vyhrazena 2021
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky